lauantai 17. joulukuuta 2011

Tämä koira on selvästi seurakoira...

Tämä kyseinen mopsiherra on selvästi seurakoira;
(anteeksi erittäin huono kuvalaatu!)










Aina aamuisin se kapuaa ihmisen viereen nukkumaan. Aina samalle, tietylle sohvalle - oli siinä sitten kuka tahansa. Ja illat tosiaan nukkuu vieressäni :)





Jorma osaa ottaa rennosti lelun kanssa. Tästä näkee kuinka likainen Jorman pupulelu on... Pupu on yksi Jorman rakkaimmista leluista... Sen jos jonkun se ottaa mukaan lenkille ja sänkyyn :) Sillä on ilmeisesti kivoin myös leikkiä. Kun sanotaan "hae lelu" löytää Jorma aina jostain omasta kätköstään tuon samaisen pupulelun.


Ilman leluakin otetaan rennosti - kuorsaus vain kuuluu.







Voi että se on likainen... Eikä siinä ole YHTÄÄN reikiä. Siminä oli napit, nekin ovat lähteneet... Ihme ja kumma, Jorma ei ole saanut vedettyä siltä tupsuhäntää pois. Tämä leluhan on siis ihan itse, käsin tehty. Kuvalaatu on taas erittäin huono.





Palaillaampas taas, huomenna tuleekin Jormalle kaveri; serkkuni uusi koira, cockers-spanieli Candy (toivottavasti cockers-spanieli oli kirjoitettu oikein...) Siitä sitten kirjoitan kuvien kera :)

2 kommenttia:

gone to the beach kirjoitti...

Meilläkin koirun ollessa pieni - leluilta lähti usein silmät. Että samanlaista se on teillä - kun ihmettelit lelun hännän vielä olevan tallella. Leluja on pesty aina silloin tällöin - kyllä ne aina säilyttää mielenkiinnon siitä huolimatta. Ihania kuvia Jormasta - se kaukosäätimen kanssa kuva oli hauska. Se tosiaan näytti tv:n ääreen nukahtaneelta. Hyvää joulun odotusta!

Pomppalooran emännät kirjoitti...

Hmmm, täytyykin koittaa pestä Jorman lelu :) tai tehdä uusi samanlainen, nimittäin tämä on itsetehty lelu, siksi ehkä niin rakas Jormalle..?!

Hyvää Joulua!!!!