lauantai 24. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa!

Ensinnäkin, anteeksi se että Jorman blogia ei ole päivitetty. Koulu on alkanut, ja kaikki muut kiireet... Ei ole vain siinä sivussa ehtinyt tänne kirjoitella, eikä oikein ole mitään kummoisempia tapahtunutkaan, joten ei ole ollut mitään aihettakaan kirjoitella :)

Mutta nyt otettiin niskasta kiinni ja kirjoitettiin! Ja tällä kertaa oli aihekin; seiskarinkoira Lumi, josta on ollutkin jo yksi kirjoitus täällä blogissa.

Lumi oli siis taas leikkimässä Jorman kanssa. Nyt, kun pellolla on hyvä juosta, ennen kuin se on kynnetty. Vauhtia riitti, myös Jormalla... Vaikka välillä jäätiin makaamaankin pellolle ja välillä myös vähän muristiin sekä purtiin...

Lumi oli ihan sekaisin, niinkuin välillä myös Jormakin. Kävelystä tiellä ei meinannut tulla mitään, ja päädyttiin vaihtoehtoon, että Jorma kävelee edellä. Saatiin silloinkin koirat kävelemään nätisti. Hypytettiinkin koiria, Jorma ei meinannut hypätä millään ja ei viitsitty edes yrittää yli 30 cm, vaikka korkeimmillaan on hypännytkin n. 40 cm... Lumi hyppäsi kuitenkin 100 cm.

Vielä vähän tunnelmakuvia...
Tässä Lumi hyppää tyylikkäästi 80 cm esteen... Ja ämpäri ja kanien heinäverkko on sen takia, ettei Lumi mene ali.
Pientä juoksentelua...
100 cm, tyylikkäästi meni tämäkin.

1 kommentti:

MaMMeli kirjoitti...

Voi ompas Jormalla mukavaa, kun kaveri on kylässä:))